Effektiv rens og beskyttelse av dørpanel, dashboard, skai og kunstskinn
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Effektiv rens og beskyttelse av dørpanel, dashboard, skai og kunstskinn

Skai og plast tar på lik linje som de fleste andre overflater skade av lite vedlikehold og UV-stråler. Plastikken blir hard, porøs og kan bygge opp sprekker og bli falmet. Med dette settet fra Colourlock rengjør du ikke bare overflatene ekstremt godt men du påfører også en god beskyttelse som blokkerer ute UV stråling og holder plastoverflaten pen mye lenger.

Colourlock Clean & Care Set for Artificial Leather er et pleiesett laget for å rengjøre og beskytte skai og plastoverflater over lengere tid. Inneholder alt du trenger.

PRODUKTBESKRIVELSE

Colourlock Clean & Care Set for Artificial Leather inneholder alt man trenger for rens og behandling av kunstskinn, vinyl og plastoverflater. Dette er kanskje markedets mest komplette sett for rens og vedlikehold av dashboard, dørtrekk og lignende?

Colourlock Clean & Care Set for Artificial Leather er laget for å rengjøre og beskytte skai og plastoverflater. Meget godt egnet til deg som har båt med skaiseter eller deg som vil ta ekstra vare på plastdekslene i bilen din?

Colourlock Vinyl Protector vil enkelt forsegle overflaten uten at det blir glansfult i lang tid og uten at det føles klissete.

Kommentarer